NAISTEN KORKOKENGÄT

New
New
(2) 89,95
(1) 59,95
(1) 99,95
(1) 99,95
-50%

Naisten korkokengät – Ikuinen klassikko

Naisten korkokengät ovat ikuinen klassikko, joka ei koskaan mene pois muodista, Korkokengät antavat pitäjälleen uuden ihanan tunteen omasta naisellisuudestaan. Jokainen meistä on kokeillut pikkutyttönä äidin tai mummun ihania korkkareita.  Korkkarimaailmassa tyylejä on paljon erillaisia, korkokengän kärki voi olla monen muotoinen, esimerkiksi mantelikärki, teräväkärki, pyöreäkärki. Ei unohdeta korkokengän tärkeintä osaa eli kantaa,joka määrittää meidän askeleen, pidätkö suorasta korosta, stiletto korkosta, kiilakorosta vai pompadourkorosta? Jokaisella on varmasti oma suosikkinsa ja olemme halunneet tarjota asiakkaillemme mahdollisimman kattavan valikoiman laadukkaita ja erillaisia korkokenkiä.

Naisten Juhlakengät osana asukokonaisuutta

Kengät ovat ihana asuste jota on helppo leikkisästi yhdistellä erillaisten asujen kanssa. Mikäli valintasi mekossa on klassinen musta on välillä mukava repäistä ja valita kaupan värikkäimmät kengät asuun, jotta saat mukavaa kontrastia ja näyttävyyttä. Mitä jos joskus haluaa kauppareissulle hieman paremmat korkkarit, voit yhdistää lempi farkkujesi kanssa monenlaiset korkokengät. Tolppakanta sekä kiilakanta voivat olla arki korkokenkien hyvä vaihtoehto. 

Musta ja nuden väriset korkokengät pitäisi löytyä jokaisen kenkäkaapista, nämä ovat kenkäkaapin kulmakivet. Musta korkokenkä on aina klassinen ja juhlava vaihtoehto moneen tilanteeseen. Nude väri on syrjäyttänyt mustan varsinkin kun puhutaan kesäjuhlista. Raikkaat värin mekoissa jotka oikein huutavat itselleen nuden väristä korkkaria, mutta nude väri antaa sinulle avoimet mahdollisuuden oman asusi värimaailmalle. 

Seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa. Voit tilata myös uutiskirjeemme. Jos tarvitset neuvoja ja apua, käänny henkilökuntamme puoleen.