Näytetään tulokset 1–16 / 60

Rieker kengät

Rieker kengät, kuten sandaalit, nilkkurit, maiharit ja tennarit löydät edullisesti meiltä. Tilaa nyt Rieker kengät ja saat ne nopeasti toimitettuna.


Rieker

Riekerin kengät tunnetaan heidän antistress -ja antishokkitekniikoista, jotka tarjoavat jaloille mukavuutta ja tukea. Jokaisessa kengässä on erityisominaisuuksia, kuten keveyttä ja joustavuutta. Näitä ominaisuuksia yhdistelemällä syntyy erityinen Antistress –kenkä, jossa jalka viihtyy tarvittaessa koko päivän.

Riekerin kenkiä löytyy pehmeällä ja kevyellä memoryfoam pohjalla, joka auttaa vaimentamaan iskuja kävellessä ja näin ollen vähentämään kipua ja epämukavuutta päivän aikana.

Rieker kengät eroavat urheilukengän ominaisuuksista, joiden muotoilu ja rakenne perustuvat lyhytkestoiseen huippusuoritukseen. Riekerin kenkien ominaisuuksia ei kuitenkaan mitata juoksunopeudella tai hyppyjen korkeudella, vaan koko päivän jatkuvalla hyvänolon tunteella.

Riekerin filosofiana on valmistaa parhaita mahdollisia tuotteita, joita ihmisillä on varaa ostaa. Korkealaatuiset vapaa-ajan tuotteet eivät ainoastaan ole upeita, vaan ne sopivat myös käyttäjiensä erilaisiin elämäntapoihin ja elämäntilanteisiin.

Erikoisominaisuudet

Erittäin kevyt

  • ei rasita jalkoja
  • Liikkuminen on helppoa ja mahdollisimman luonnollista

Korkealaatuinen joustavuus

  • Jalka pystyy muokkautumaan alustaan luonnollisesti
  • jalan liikkuvuus pysyy vaivattomana

Lesti

  • Antaa tilaa sinne, missä jalka sitä tarvitsee päivän kuluessa

Tärähdyksiä vaimentavat ominaisuudet

  • Tekevät kengistä mukavat jalassa pitkänkin päivän jälkeen.
  • vähentää jalkakipuja ja särkyjä

 

Tyylikkyyttä ja yksityiskohtia ei tarvitse jäädä kaipaamaan, sillä Rieker on kokoajan hereillä ajankohtaisista trendeistä. Kengät ovat tehty näyttämään muodikkailta ja suuri valikoima varmistaa sen että jokaiselle löytyy jotain. Rieker tarjoaa kattavan ja tyylikkään valikoiman mm: kävelykenkiä, työkenkiä, nilkkureita, pistokkaita, tennareita, saappaita ja sandaaleita.

 

Rieker Työkengät

Riekerin työkenkiä löytyy sandaaleina, avokkaina sekä sporttisempana työkenkänä useilla säätömahdollisuuksilla. Naisten työkenkiin pääset täältä

Rieker Nilkkurit

Nilkkureita löytyy arkisia malleja ja myös juhlallisempia vaihtoehtoja. Suurin osa Riekerin nilkkureiden kannoista ovat matalia, mutta esimerkiksi tolppakannallisia nilkkureita löytyy mallistosta. Nilkkureita löytyy vuorellisena ja vuorettomana, joten löytyy välikausiajalle sopivia kenkiä, mutta myös kylmille talvikeleille sopivia. Naisten nilkkureihin pääset täältä

Rieker Kävelykengät

Kävelykenkiä Riekeriltä löytyy ihanan arkisia tennareita ja lenkkareita eri tyylisillä pohjilla ja malleilla. Voit löytää yksinkertaiset ja minimalistiset kengät, mutta myös paljon yksityiskohtia sisältävät huomiota herättävät kengät Riekeriltä. Naisten kävelykenkiin pääset täältä